Ukrasna jastučnica za uređenje doma

Vaš stan treba da bude prijatno mesto gde ćete ćaskati sa prijateljima, družiti se sa svojom decom ili leškariti u svom krevetu. Treba da predstavlja kutak gde ćete se osećati zadovoljno i srećno. Međutim ukoliko ste nezadovoljni izgledom vašeg stana ili dnevne sobe, ne brinite. Ponekad je potrebno samo malo volje i mašte da vaš dom ponovo zablista. Možemo menjati komade nameštaja, dodati sitne predmete koji će oplemeniti stan ili jednostavno presvući staro i izbledelo platno starog nameštaja.

Imamo predlog za vas. Uštedite novac i osvežite stan, jednostavno je. Promenite staru jastučnicu novom i videćete da će vaš krevet i cela dnevna soba dobiti novi izgled. Ukrasna jastučnica različitih boja i motiva ulepšaće vaš stan i oduševiti ukućane.

modern-neutralne-i-jake bojeneutralne-jarke

Brzo i lako možete odabrati neke od ukrasnih jastučnica i sa malo novca ulepšati svoj dom. Budite kreativni. Da li će to biti kombinacija kontrasta neutralnih i jarkih boja? Ili se u izgled vašeg stana više uklapa kombinacija neutralnih boja sa modernim motivima?

Na vama je da izaberete dezen koji će najviše odgovarati prekrivaču. Neka vas inspirišu motivi, budite smeli i izaberite vesele, vedre i jarke boje. Blage nijanse koje odišu elegancijom jesu uvek pravi izbor. Izuzetno interesantna i efektna može biti ukrasna jastučnica sa motivima slonova. Ovakva jastučnica se idealno uklapa uz drveni nameštaj i garniture napravljene od svedenih materijala poput jednobojnih mebl štofova.

Jastučnica slonovi

Bilo koju da izaberete učinićete pravu stvar. Neka vas ne brinu veličine i dezeni. Dekorativne jastučnice koje su u ponudi možete kupiti u različitim dimenzijama i materijalima poput pamuka, svile, somota ili poliestera.

neutralne-jarke-jastucnice

Budući da su jastučnice izložene svakojakim fizičkim pritiscima najbitnije od svega je da zadrže svoju postojanost, mekoću i boju. Bitno je da ne dođe do izbeljivanja ili skupljanja i da sa druge strane ukrasna jastučnica bude laka za održavanje. Visok kvalitet proizvodnje i moderna tehnologija štampe i bojenja upravo omogućava dugotrajnost. Ukrasna jastučnica modernog dizajna može biti savršen poklon i budite sigurni da će se dopasti svima.

2 Responses

  1. stvarno jedan od najlaksih I najekonomicnijih nacina da osvezite prostor
    neke vesele i zive boje, da soba zablista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *