Ukrasna jastučnica za uređenje doma

//Ukrasna jastučnica za uređenje doma

Ukrasna jastučnica za uređenje doma

Ukrasna jastučnica za uređenje doma

Vaš stan treba da bude prijatno mesto gde ćete ćaskati sa prijateljima, družiti se sa svojom decom ili leškariti u svom krevetu. Treba da predstavlja kutak gde ćete se osećati zadovoljno i srećno. Međutim ukoliko ste nezadovoljni izgledom vašeg stana ili dnevne sobe, ne brinite. Ponekad je potrebno samo malo volje i mašte da vaš dom ponovo zablista. Možemo menjati komade nameštaja, dodati sitne predmete koji će oplemeniti stan ili jednostavno presvući staro i izbledelo platno starog nameštaja.

Imamo predlog za vas. Uštedite novac i osvežite stan, jednostavno je. Promenite staru jastučnicu novom i videćete da će vaš krevet i cela dnevna soba dobiti novi izgled. Ukrasna jastučnica različitih boja i motiva ulepšaće vaš stan i oduševiti ukućane.

modern-neutralne-i-jake bojeneutralne-jarke

Brzo i lako možete odabrati neke od ukrasnih jastučnica i sa malo novca ulepšati svoj dom. Budite kreativni. Da li će to biti kombinacija kontrasta neutralnih i jarkih boja? Ili se u izgled vašeg stana više uklapa kombinacija neutralnih boja sa modernim motivima?

Na vama je da izaberete dezen koji će najviše odgovarati prekrivaču. Neka vas inspirišu motivi, budite smeli i izaberite vesele, vedre i jarke boje. Blage nijanse koje odišu elegancijom jesu uvek pravi izbor. Izuzetno interesantna i efektna može biti ukrasna jastučnica sa motivima slonova. Ovakva jastučnica se idealno uklapa uz drveni nameštaj i garniture napravljene od svedenih materijala poput jednobojnih mebl štofova.

Jastučnica slonovi

Bilo koju da izaberete učinićete pravu stvar. Neka vas ne brinu veličine i dezeni. Dekorativne jastučnice koje su u ponudi možete kupiti u različitim dimenzijama i materijalima poput pamuka, svile, somota ili poliestera.

neutralne-jarke-jastucnice

Budući da su jastučnice izložene svakojakim fizičkim pritiscima najbitnije od svega je da zadrže svoju postojanost, mekoću i boju. Bitno je da ne dođe do izbeljivanja ili skupljanja i da sa druge strane ukrasna jastučnica bude laka za održavanje. Visok kvalitet proizvodnje i moderna tehnologija štampe i bojenja upravo omogućava dugotrajnost. Ukrasna jastučnica modernog dizajna može biti savršen poklon i budite sigurni da će se dopasti svima.

By | 2014-02-13T16:25:46+00:00 13 фебруара, 2014|Uređenje kuće|2 Comments

2 Comments

  1. Molerski radovi 27 фебруара, 2014 at 17:57 - Reply

    odlicne jastucnice vrlo lepe i interesantne

  2. travelina 27 августа, 2014 at 08:37 - Reply

    stvarno jedan od najlaksih I najekonomicnijih nacina da osvezite prostor
    neke vesele i zive boje, da soba zablista 🙂

Leave A Comment