Uređenje dnevne sobe – Moderno opremanje dnevne sobe

Kada je reč o uređenju vašeg životnog prostora, između ostalog i dnevne sobe, to bi uvek trebalo da bude po vašem ukusu, željama, na osnovu vaših ideja jer je najvažnije da vama bude prijatno u toj prostoriji. Dajte dnevnom boravku vaš lični pečat. Dnevna soba je prostor u kojem verovatno provodite najviše vremena, a svi vaši dragi gosti boraviće u njoj. Ako vam nedostaje inspiracija za uređenje dnevne sobe, mi vam dajemo nekoliko ideja.

Bela dnevna soba

Ovako uređena soba može biti prava oaza za vaš odmor. Bela i siva – boje su koje će doneti primorski osećaj u vaš dom. Boja poda, nameštaja, tepiha i zidova u ovim nijansama svakako je moderan i preporučljiv stil za uređenje dnevne sobe od strane dizajnera. Da biste prostor dodatno osvežili, neki deo nameštaja ili detalji mogu biti i u nekoj drugoj boji.

Uređenje dnevne sobe - Moderno opremanje dnevne sobe

Dnevni boravak kao Holivud

Vaš dnevni boravak, uz samo malo mašte, može zaista biti uređen na jedinstven način. Iako ovako opremanje dnevne sobe deluje komplikovano, u stvari  je suprotno. Nameštaj možete prekriti laganim materijalom, što će izgledati veoma elegantno. Sve ostalo stvar je upečatljivih i jedinstvenih detalja koje ćete odabrati. Lampe, stari gramofon i mnogi drugi detalji učiniće da vaša soba odiše starim holivudskim stilom.

Uređenje dnevne sobe - Moderno opremanje dnevne sobe

Dnevna soba u Gotskom stilu

Ako želite da vaša dnevna soba bude moderna, a u isto vreme da se oseća čar prošlosti, onda vaša inspiracija može biti gotika. Gladak i zaobljen crni nameštaj i ciglani zid prave nevorovatan kontrast. Da biste dobili ovakav izgled, najbolje rešenje jesu tapete u tom dezenu. Dakle, još jedno drugačije, a jednostavno rešenje za uređenje dnevne sobe.

Uređenje dnevne sobe - Moderno opremanje dnevne sobe

Plava dnevna soba

Jarke boje su sve više u modi kada je u pitanju uređenje enterijera. Plava boja može biti vaš odabir. Neka detalji, zavese, nameštaj, luster budu u plavoj boji, a zid obavezno u beloj – takav kontrast biće pravi pogodak. Nemojte mešati više boja, jer kada prednjači jarka boja, svaka boja, sem bele, neće izgledati adekvatno.

Uređenje dnevne sobe - Moderno opremanje dnevne sobe

I u obrnutom slučaju, stilski i estetski nećete pogrešiti- jaka boja zida i beli nameštaj pravi su izbor.

Uređenje dnevne sobe - Moderno opremanje dnevne sobe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *