3 ideje za jeftino uredjenje stana

Jeftino uređenje stana nije nemoguća stvar. Najzad ste kupili svoj stan i sada je na redu njegovo opremanje? Želite da unesete malo promene u prostor u kojem živite već dugi niz godina? Dekoracija i opremanje stana je veliki izazov posebno kada imate ograničen budžet. Ne morate da kupujete potpuno nov nameštaj da bi vaš dom izgledao kao nov. Pokazaćemo vam kako da uštedite novac i unesete svežinu u vaš stan.

 jeftino uredjenje stana

Nameštaj 
3 ideje za jeftino uredjenje stana
Ovo je najskuplja stavka. Velikog troška ćete se osloboditi tako što ćete osvežiti stari nameštaj. Svi imamo po neki komad nameštaja koji čuči u nekom uglu i čeka da bude primećen i ulepšan. Napravite potpuno nov nameštaj od onog koji pronađete u svom domu, kod prijatelja ili rodbine. Uz pomoć šmirgle, farbe i četke dobićete potpuno nov komad u boji koju poželite. Razmislite o ovoj ideji jer se može naći izuzetno kvalitetan nameštaj koji samo spolja deluje neugledno a uz malo spretnosti izgledaće kao da ste ga upravo kupili. Ukoliko vam nameštaj koji posedujete stilski ne odgovara, drugačije modele pronaći ćete na mestima poput pijaca, prodavnica polovnih stvari, sajmova antikviteta ili na internetu.

 jeftino uredjenje stana

Zidovi
Ne želite jednostavno ofarbane zidove a nemate dovoljno novca da ih ukrasite tapetama? Kao odlična zamena mogu da posluže stikeri tj. nalepnice za zidove.  Ima ih u različitim dezenima po pristupačnim cenama, jednostavno se postavljaju i skidaju. Gole zidove možete da ukrasite slikama i fotografijama koje ste sami napravili. Interesantne stvari za dekoraciju mogu se pronaći i u popularnim „sve za 100“ prodavnicama.
 jeftino uredjenje stana 3 ideje za jeftino uredjenje stana

 jeftino uredjenje stana

Podovi
Parket je star i nemate dovoljno novca za njegovu zamenu? Možda je dovoljno da ga samo ishoblujete i lakirate? Ukoliko vam je i to skupo ili nezgodno, oštećene površine možete zakamuflirati tepisima, prostirkama i stazama. Poigrajte se tako što ćete umesto jednog velikog tepiha na podove rasporediti prostirke u različitim bojama i dimenzijama.

3 ideje za jeftino uredjenje stana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *