Tepisi su jedan od glavnih ukrasa svake kuće. Ako želite da svom domu date potrebnu toplinu, da atmosfera u njemu bude uvek prijatna, da iskazuje iskrenu dobrodošlicu, onda su oni detalj kog nikako ne treba zaobići u toku uređenja enterijera. Kakve ćete tepihe odabrati, to je već drugo pitanje. Njihov izbor zasniva se na tome kojem stilu težite, šta želite uređenjem da postignete, ali i koliko vam je udobnost važna.

Beomoda tepisi su odgovor na svako od ovih pitanja. Ponudom najrazličitijih vrsta tepiha i staza, bilo da težite tradicionalnijem ili ultra modernom stilu, čine da drugo mesto ne morate da posećujete. U to se uklapaju visok kvalitet, ali i cene koje su pristupačne svima, jer svako ima mnogo toga da odabere za sebe. Pored brojnih modela, poslednjih godina se vratio jedan trend ranije veoma popularan, a to su popularno nazvani shagy ili čupavi tepisi. Sinonim su za mekanost i uživanje, pa su kao takvi prilagodljivi posebno za dnevne i dečije sobe.

Čupavi Beomoda tepisi za dnevne sobe

Često možete čuti da neko bira čupave tepihe za dnevni boravak kako se ne bi svaka mrvica koja padne odmah videla na njemu. Mi ipak težimo tome da istaknemo posebnost čupavih tepiha u dnevnim sobama zbog njihovog izgleda, mekanosti koja je vidljiva okom, udobnosti prilikom gaženja ili sedenja, pa čak i leženja na njima.

Beomoda tepisi u svom izboru shagy nudi brojne mogućnosti od neutralnih, do jarkih tonova. Kako dnevni boravak treba da bude mesto za opuštanje, uživanje, mesto bez ikakve napetosti dok sedite sa porodicom, ćaskate sa prijateljima, uz omiljeno piće ili kafu, jednobojni, čupavi tepisi neutralnih tonova i smirenih boja su najbolja opcija. Osim toga, ovakav odabir tepiha čini da u enterijeru možete staviti akcenat na neke druge elemente, uvek možete dodati više dekoracije i stvari, a da nikada ne izgleda prenatrpano, već uvek sa merom, pokazujući dobar ukus.

Čupavi Beomoda tepisi za dečije sobe

Tepisi za dečije sobe su veoma važni. Deca ne bi trebalo da se igraju po „golim“ podnim oblogama, jer se tako povećava rizik od udaraca prilikom pada, a oni i te kako umeju da izvode vratolomije različitih tipova u svojim sobama. Beomoda tepisi posebnu pažnju obraćaju na ponudu dečijih tepiha, kako izgledom, tako i kvalitetom, pa nude tepihe koji su udobni, mekani, a laki za održavanje.

Čupavi tepisi za dečije sobe, s druge strane, sve to pružaju, uz neverovatnu privlačnost za svako dete da se na njemu igra, maštari i jednom rečju, uživa u svakom momentu. Valjanje po podu tokom igre tako postaje sasvim drugačija vrsta doživljaja. I dok se za dnevne sobe biraju neutralni tonovi, Beomoda tepisi nude i asortiman jarkih boja, koji su savršeno uklopivi u enterijere dečijih soba. Bilo da želite jarko zeleni, žuti, plavi ili, na primer, pink i ljubičasti za devojčice, sve ove tepihe, shagy, mekane poput krzna, možete pronaći baš u ponudi Beomoda tepiha.

Dozvolite da i vas i vašu decu koraci vode preko tepiha koji daju osećaj hodanja i lebdenja na oblacima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *