Vodič za kreiranje SPA utočišta – gde se luksuz susreće sa wellnesom!

Kako se svet ubrzano menja a sa njim i gomilanje obaveza, kako porodičnih tako i poslovnih, potreba za prostorima koji nude oazu mira i opuštanja postaje sve izraženija. Kreiranje savršenog SPA centra je umeće koja zahteva pažljivu kombinaciju dizajna, materijala i tehnologije kako bi se gostima pružio autentičan doživljaj. U nastavku teksta pišemo vam o […]

Sve prednosti i mane različitih vrsta ulaznih vrata

Šta prvo pomislite kada se kaže „ulazna vrata“? Na bezbednost? Na upečatljivost u estetskom smislu? Na uštedu energije? Svima su ulazna vrata jasna asocijacija na kuću i na veoma važan detalj koji je neophodan u svakom smislu.

Pvc vrata – gde ih sve možete postaviti

Različite prostorije u domu zahtevaju različit tip vrata, i to nas odmah navodi na to da saznamo koje su nam opcije kada dođe vreme da renoviramo stolariju. Ili pak da unapredimo postojeće stanje u životnom prostoru.

Renoviranjem do perfektno uređene kuće

Ni jedno uređenje kuće nije potpuno bez kompletne adaptacije stana jer se tako donose temeljne promene za dobijanje funkcionalnog i komfornog životnog prostora.

Kućne popravke i zamene koje svako može uspešno da odradi

pistolj za silikon

U svakom domu, bilo da je u pitanju višespratna kuća velike kvadrature, stan ili garsonjera, uvek je potrebno održavanje, zamena i ulaganje. Ako su neki poslovi popravke i zamene prilično kompleksni i zahtevni, uvek je poželjno da ih preuzme neko ko je majstor svog zanata.  Ali isto tako postoje mnoge male popravke i intervencije koje […]

Zidne ili plafonske garnišne – koje odabrati?

plafonske garnisne sa maskom

Klasični tipovi zavesa će zauvek imati svoje ljubitelje i svako ih bira u nekom trenutku. Za njih je jako važno na koji način se kače i koji tip garnišne se bira, a zidne i plafonske garnišne su dva modela između kojih ćete birati opcije.

Izmenite svoj svet jednim potezom čarobnog štapića kroz magiju renoviranja!

ulazna vrata

Renoviranje stana nije samo fizička promena prostora. To je pre svega, magična transformacija koja vaš svakodnevni život može preobraziti u bajku. Kroz svaku promenu, bilo da je u pitanju nova boja zida ili potpuno novi komad nameštaja, stvaramo novu stvarnost koja odražava naše snove, želje i vizije.

Stihl trimeri i njihove karakteristike

Uređenje dvorišta i sređivanje bašte je jako bitno kada je održavanje lepog i funkcionalnog spoljašnjeg prostora u pitanju. Bilo da ste vlasnik kuće koji želi da poboljša izgled svog dvorišta ili profesionalni pejzažista koji traži pouzdane alate, pronaći onaj pravi može predstavljati izazov. Stihl trimeri, vodeći proizvođač opreme za uređivanje baste i dvorišta, nudi širok […]

Kako odabrati klimu pri uređenju kuće

Bilo da je leto ili zima, klima je uvek od pomoći. Prosto ne možemo zamisliti godinu bez nje, jer nam pruža ugodnu temperaturu tokom svih doba. Međutim, pri odabiru klima uređaja postoje neki faktori koje treba uzeti u obzir kako biste odabrali pravi model za svoj dom. Koje faktore uzeti u obzir pri kupovini klime […]

Glodalice za drvo – najvažniji stolarski alat

Kada govorimo o kućnoj radionici, jedan od najvažnijih alata su upravo glodalice. Ovaj alat je namenjen kako ljudima koji se profesionalno bave obradom drveta, tako i ljudima koji se ovim poslom bave iz hobija ili amaterski, za razne popravke i tome slično.