PVC vrata su najsavršeniji model ulaznih vrata na tržištu. Čine efikasnu termičku blokadu, zvučnu izolaciju, ali i štite dom od nasilnog ulaska u prostor. Laka su, ne zahtevaju nikakvo održavanje i biće jednako lepa i nakon višedecenijske upotrebe.

Ipak, nisu svi PVC modeli dobar izbor, pa je važno znati šta zahtevati od proizvođača da se dobiju kvalitetna PVC ulazna vrata.

Kakve opcije kupci imaju? Šta treba izbegavati, koji su proizvođači dobar izbor?

Dosta je pitanja i dilema jer je i ulaganje veliko. Tekst će doneti odgovor kako pametno potrošiti sredstva i kupiti odlična vrata.

Polovna PVC vrata su loš izbor!

Zbog razlike u ceni mnogi razmišljaju da ugrade polovna PVC vrata, ali to nikako nije dobar izbor. Cena jeste duplo jeftinija, ali nova vrata ne samo da funkcionišu bolje, već se sa njima izbegavaju brojni problemi.

PVC stolarija se ne menja ni nakon višedecenijske upotrebe pa je teško odrediti starost ulaznih PVC vrata. Osim toga mnogi problemi mogu postojati u samim profilima što se ne vidi sve dok se stolarija ne stavi u upotrebu. 

Za rezultat se dobijaju polovna vrata koja ne dihtuju, krive se, propalih okova i mogućih naprsnuća koja nisu odmah vidljiva. Vrlo brzo ćete morati da ih zamenite za nov model i tako imati čist gubitak.

Nemačka PVC vrata – najkvalitetnija opcija

Nemačka PVC stolarija se dokazala kao stolarija koja ima najveće energetske uštede i najbolje performanse. Najbolju ponudu i cenu PVC vrata možete pronaći na sajtu „Beopvc“ jer ova kompanija proizvodi stolariju vodećeg nemačkog proizvođača profilaTrokal“

Vrata mogu biti čak i šestokomorna za maksimalne energetske uštede, a na njih se dobija i garancija tako da kupac bude u potpunosti siguran sa PVC vratima.

Stolarija koja se proizvodi u Nemačkoj pravi se po tačno određenim standardima, ali postoje propisi i za ugradnju. Zato je važno angažovati firmu koja zna koliko je bitno tačno uzeti mere, napraviti kvalitetna PVC vrata, ali ih i postaviti stručno i profesionalno.

Nova ulazna vrata će se napraviti za nekoliko kratkih dana, a za nepun sat i postaviti tako da odmah krase ulaz u dom. Kada se angažuju stručnjaci u svom poslu neće proći više od nekoliko dana od momenta odluke o modelu pa do trenutka kada san postane stvarnost, a PVC vrata na željenom mestu.

Koli je životni vek PVC vrata?

Sa originalnim PVC vratima se dobija dugo period upotrebe, trebalo bi da odlično služe i preko 40 godina. Bez obzira da li je reč o porodičnom ili poslovnom objektu, funkcionisaće bez problema. Zimi će sprečiti ulazak hladnog vazduha, leti toplote, neće se menjati zbog kiše, niske temperature i direktnog sunca.

Svima će biti laka za korišćenje, a dobri okovi će omogućiti da se ne obavljaju gotovo nikakve popravke tokom svih tih godina korišćenja. Ovo je model ulaznih vrata koji će se najmanje promeniti tokom vremena i zahtevati najmanje ulaganje.

Kada se kontaktira firma sa iskustvom, odabir dobrih PVC vrata će biti lakši i brži. Klijent će dobiti dobre savete i smernice tako da donesu najbolju odluku za svoj prostor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *